Leave Your Message

ZHONGYILI

Produsén anu dipercaya tina lensa Optik kami parantos janten perusahaan optik anu ngahijikeun desain lensa, produksi sareng penjualan.

Taros Kami

PRODUK UTAMA

produk panas produk

01 02 03 04
BUBUKA

Ngeunaan Company

TENTANG PERUSAHAAN Ningbo Zhongli Bolts Manufacturing Co., Ltd. diadegkeun dina 2003, nyaéta produsén profésional tina fasteners-kakuatan tinggi dina spésifikasi béda pikeun sagala rupa model, nu nyertakeun wewengkon ngeunaan 10.000 méter pasagi, ibukota didaptarkeun 1500.000 RMB, kalawan total produktivitas taunan 8.000 ton per taun. Perusahaan parantos nyetél sababaraha cabang penjualan di sababaraha propinsi di Cina.

Maca deui
1222 pas
01 / 01

Keunggulan KAMI
kaunggulan urang

LAYANAN KAMI

Urang ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jeung sakuliah dunya, sarta bisnis urang bisa mawa dina silih mangpaat pikeun duanana pihak.

656e7b8bd97e7316671mi

Pamariksaan

  • Ukuran dimensi pikeun High Kakuatan Hex Bolts
  • Uji Kakuatan pikeun Bolts Hex Kakuatan Luhur
  • Uji karasa pikeun Bolts Hex Kakuatan Luhur
Maca deui

SERTIFIKAT KAMI

Sertifikasi EN 15048 CE, Sertifikasi EN14399 CE, Sertipikat ISO9001

1b5r
24 jn
38 xr
4n6i
52 uih
6fp9
77ol
85f9
9fi9
10 wyz
11 wqh
120fy
132e0
14072
15svs
16mfe
17 yeuh
18 sjp
19p71
20276
218v1
22 ryd
23d4s
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Evaluasi Palanggan

Nangkep inpormasi panangan heula