• facebook
  • Youtube-eusian
  • sns03
  • twitter
Hexagonal socket cap screws/bolts full series Featured Image
  • screws cap stop kontak héksagonal / bolts runtuyan pinuh
  • screws cap stop kontak héksagonal / bolts runtuyan pinuh
  • screws cap stop kontak héksagonal / bolts runtuyan pinuh
  • screws cap stop kontak héksagonal / bolts runtuyan pinuh
  • screws cap stop kontak héksagonal / bolts runtuyan pinuh

screws cap stop kontak héksagonal / bolts runtuyan pinuh

Katerangan pondok:

Kami pabrik specializing dina produksi bolts stop kontak héksagonal. Kalawan 19 taun pangalaman produksi, urang utamana bisa ngahasilkeun 8,8 10,9 12,9 kelas screws stop kontak héksagonal. Ukuran produksi dibasajankeun M10 mun M48. Standarna kalebet standar Jerman, standar ISO, sareng standar GB. Kami kasohor pisan di Cina pikeun merek kami ZYL. Mangsa pangiriman anu pondok, sarta kami bisa ngirim produk dina bets nurutkeun sarat customer. Miharep boga kasempetan pikeun nyaho leuwih mitra bisnis


Rincian produk

Tag produk

Kapasitas produksi

Standar: DIN912, ISO4762, GB70-76, GB70-85
Ukuran: M10,M12,M16,M18,M20,M22,M24,M27,M36,M39,M42,M45,M48
Panjangna: ti 20mm nepi ka 300mm
Beungeut: Hideung, Séng plated, Konéng Zp, HDG

Parameter dimensi produk

1667548386785
1667548453814

tampilan pabrik

wps_doc_2

Bungkusan & gudang

Bungkusan:
1. 25kgs dina karton, 36 cartons kana Usuk kai
2. 5kgs dina kotak leutik, 4 kotak leutik kana karton badag, 36 cartons kana Usuk kai
3. 15kgs dina karton, 60 cartons kana Usuk kai
4. Karung di bulk, teras nempatkeun kana palet
5. packing Doméstik, kotak leutik + cartons badag

bungkusan produk

FAQ TRANSAKSI

1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Kami pabrik. Simkuring gaduh fasteners exporting pangalaman pikeun 19 taun.

2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Eta gumantung kana ukuran anjeun sarta kuantitas . Biasana, Urang kudu 30-60 poé nepi ka rengse 2-3 peti

3. Dupi anjeun nampi OEM?

Leres, kami tiasa, punten kirimkeun gambar atanapi syarat anjeun ku email, kami bakal nyayogikeun nasihat profésional ngeunaan produk pikeun ngadamel desain. email abdi tan@nbzyl.com

4. Naon istilah pembayaran anjeun?

Istilah pamayaran kami nyaéta 30% T / T deposit, kasaimbangan ngalawan draf salinan B / L, upami pesenan anjeun ageung, urang tiasa ngabahas. Biasana urang bakal nyarankeun customer urang tetep sababaraha deposit di pabrik urang, urang tiasa ngatur kiriman parsial, customer bisa ngurangan deposit dina kiriman final.

5. Kumaha kualitas anjeun?

Kami gaduh pangalaman produk 19 taun, janten kami gaduh dukungan téknologi anu kuat, an d urang boga kadali kualitas ketat salila prosés produksi. Inspektur kami nguji unggal lot nurutkeun kana sarat standar.

Lokasi pabrik urang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali