• facebook
  • Youtube-eusian
  • sns03
  • twitter

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik? Nalika perusahaan anjeun nyetél?

Kami pabrik lokasina di Ningbo, Cina; parusahaan urang diadegkeun dina 2003.

Naon produk utama anjeun?

Urang bisa ngahasilkeun kakuatan High hex baud ISO4014 / 4017, DIN931 / 933, pitch rupa DIN960 / 961 Gr8.8 10.9 12.9, ANSI UNC & UNF Gr5, Gr8; screws cap stop kontak ISO4762, DIN912 Gr8.8 10.9 12.9; Baud hex beurat EN14399, DIN6914, STM A325, ASTM A325M, A490, stud bolts A193 B7 & 2H kacangan;
Kacang hex DIN934, mesin cuci polos DIN125, mesin cuci cinyusu DIN127

Dupi anjeun ngirim kuring sampel haratis?

Biasana, urang tiasa nawiskeun conto gratis dina 7 dinten upami Urang gaduh ukuranana di stock.

Naon waktos pangiriman rata-rata anjeun?

Éta gumantung kana kuantitas sareng ukuran. Biasana waktos pangiriman kami nyaéta 30-60 dinten saatos nampi deposit.

Naon istilah pembayaran anjeun?

Item pamayaran kami: Biasana urang peryogi deposit 30%, 70% ngalawan salinan B / L

Urang ogé tiasa nampi D / P, L / C dina tetempoan.

Kumaha kualitas anjeun? Sareng upami kami henteu puas kualitas anjeun, kumaha carana?

Urang bakal ngahasilkeun barang nurutkeun istilah kontrak, sarta mariksa unggal loba saméméh kiriman, sajaba ti éta, urang tetep sampel pikeun tiap ukuran saméméh kiriman, Mun urang sagala ngaku ngeunaan kualitas ti customer, urang bakal ngirim sampel ka tilu puluh pihak pikeun inspeksi. Upami éta leres-leres masalah urang, urang tiasa ngabalikeun duit anjeun.

Naon bungkusan anjeun?

Urang tiasa pak ku cartons bulk, kantong karung, kotak leutik. Upami Anjeun gaduh pamundut husus ngeunaan packing, urang tiasa ngabahas.