• facebook
  • Youtube-eusian
  • sns03
  • twitter

Kumaha carana ngadamel hot dip galvanized baud set malah hadé

Pengikat benang mangrupa salah sahiji komponén pangpentingna turbin angin, sasak jeung struktur baja. Salian sababaraha faktor sapertos bahan sareng alat, koefisien gesekan sareng ingetan benang sacara umum dipangaruhan ku sababaraha kaayaan cuaca.
Sajumlah fasteners threaded béda ayeuna dipake: ISO set baud, gesekan Pakem baut set, sarta preload calibrated baud set, sadayana diwangun ku baud, sahanteuna hiji washer jeung nut. Sakumaha aturan, aranjeunna dijieun tina bahan-kakuatan luhur.
Koéfisién gesekan mangrupikeun unsur konci pikeun panyambung screw anu dipercaya. Nilai ieu ngajelaskeun babandingan preload ka torsi sarta ditangtukeun ku dua faktor: gesekan thread jeung gesekan sirah. Tekanan beban anu aya dina permukaan nyaéta preload, anu ogé tanggung jawab pikeun manjangkeun baud sareng pangaruh cinyusu anu saluyu. Torsi, di sisi anu sanésna, mangaruhan permukaan benang sareng daérah kontak, sareng dibagi kana tilu bagian torsi: torsi benang, gesekan sirah, sareng bagian anu langsung dirobih janten preload. Ku alatan éta, preload ahir pikeun ngahontal torsi ditangtukeun gumantung kana koefisien gesekan.
Koéfisién gesekan µges sareng k dipangaruhan ku seueur faktor anu béda sapertos uap bahan, permukaan, pelumasan atanapi ngagem. Sanajan kitu, suhu ambient, kalembaban jeung hujan ogé boga pangaruh signifikan dina sambungan threaded. Di dieu, teu ngan deformasi elastis lumangsung, nu dina kasus awon bisa ngakibatkeun shearing tina baud atawa gagal pikeun ngahontal preload diperlukeun. Hal ieu nyababkeun lirén konstruksi sareng biaya anu signifikan sareng telat waktos pikeun perbaikan atanapi ngagantian bagian.
Éta sababna DÖRKEN sareng Peiner Umformtechnik mutuskeun pikeun ngembangkeun solusi babarengan. Peiner mangrupakeun supplier ngarah tina fasteners pikeun turbin angin jeung struktur baja, ngahasilkeun calibrated preload baud set ogé gesekan clamp baud set dina ukuran M12 mun M36.
"Tantangan pikeun proyék kolaborasi kami nyaéta pikeun ngalengkepan baud galvanized hot-dip standar sareng mesin cuci sareng kacang tambahan, anu hartosna hujan atanapi panonpoé henteu mangaruhan stabilitas fastener," saur Christos, VP Sales, Industrial Coatings Tselebidis. dipedar. Delken. "Pikeun ngahontal ieu, kami ngalakukeun seueur ékspérimén sareng uji éksténsif ngeunaan topcoats flake séng pikeun ampir genep bulan sateuacan mendakan solusi topcoat."
Bari hot dip galvanizing mangrupakeun Primer nu ngajaga sambungan threaded tina korosi, koefisien dieusian gesekan tina séng flake top coat ensures nu nut geus aman tightened tanpa nyoplokkeun salah sahiji panyalindungan hot dip galvanizing.
Salian tés laboratorium anu ketat pisan, kombinasi palapis tangtu ogé parantos ngabuktikeun nilaina dina sababaraha uji lapangan. "Hasilna impressive - ampir 3 juta set baud geus dikirimkeun sarta dipasang tanpa gagal nanaon," nyebutkeun Valery Shram, Kepala Téknik Struktural sarta Angin Energy di Peiner Umformtechnik. ngajamin yén tingkat reliabilitas prosés anu teu acan kantos ditingali tiasa dihontal dina situs konstruksi.
Claire geus digawé di industri fastener salila sapuluh taun sarta geus ngalaman unggal aspék tina pabrik baja, pabrik fastener, wholesalers, distributor, kitu ogé tukang mesin jeung pausahaan electroplating. Claire terang fasteners. Pamahaman jero tina sagala aspek.
Salian nganjang ka seueur perusahaan, acara dagang sareng konperénsi di sakumna dunya, Claire ngawawancara tokoh-tokoh anu kasohor, fokus kana topik-topik konci anu mangaruhan industri sareng ngajaga pamiarsa diropéa ngeunaan kamajuan panganyarna dina industri.


waktos pos: Aug-14-2023